DERTIEN (Kinderboek)

In 2006 en 2007 schreef ik het kinderboek "Dertien". Vooral voor mijzelf, maar het is ook uitgegeven en nog steeds te bestellen. Het is niet het beste boek van Nederland, zelfs niet helemaal foutloos geschreven, maar ik krijg wel ontzettend leuke reacties terug van lezers uit de doelgroep. Missie geslaagd dus. 

Onderstaand een korte beschrijving van het verhaal en een link indien je het boek wilt bestellen. 

Dertien:
Op zijn dertiende verjaardag krijgt Cas een bijzonder boek cadeau. Maar er is iets mis met het boek. Cas wordt tijdens het lezen van het boek zo moe, dat hij uiteindelijk op bladzijde dertien in slaap valt. Als Cas wakker wordt, bevindt hij zich in een andere wereld. Hij zit opgesloten in donkere cellen in de burcht van de duistere heerser Valder. Cas weet te ontkomen samen met twee lotgenoten, Youri en Maaike. Als ze Onno ontmoeten ontdekken ze dat er maar één manier is om thuis te komen: het uitvoeren van zeven spannende opdrachten binnen één jaar. Zal het ze lukken?

Een deel van de opbrengsten van dit boek gaat naar de stichting KiKa (kinderen kankervrij)!

De Nederlandse versie van het boek bestel je hier!

De Nederlandse versie van het eBook download je GRATIS hier!

Thirteen:
On his thirteenth birthday, Cas gets a special book. But there is something wrong with the book. While reading the book, Cas becomes so tired that he eventually falls asleep on page thirteen. When Cas wakes up, he finds himself in another world. He is locked up in a dark cell in the fortress of the dark ruler Valder. Cas manages to escape along with two companions, Yuri and Marik. They discover that there is only one way to go home: to complete seven different tasks within one year. Will they succeed?

"The author donates Part of the proceeds of this book annually to the Kika Foundation (Children cancer free)"

You can order the English version of my book here!
You can download the English version of the eBook here!


Dertien - jeugdboek