vrijdag 24 februari 2017

Adwise opleidingen krijgen officiële erkenning

In een snel veranderende digitale wereld is het aantoonbaar op peil houden van je kwalitatieve vakkennis essentieel. Bij Adwise – Your Digital Brain hebben ze daarom dit jaar de opleidingen, trainingen en workshops, die vanuit de Adwise Academy worden verzorgd, laten certificeren.

eAcademy learningpartne
r

Allereerst is al het volledige aanbod van Adwise geaccrediteerd en opgenomen in het eAcademy Register. Dit register betreft een complete marktplaats met gecertificeerde leergangen, workshops, webinars en congressen over e-business. Digital Professionals kunnen zich gratis inschrijven voor het register en onder andere Permanente Educatie (PE)-punten verzamelen. Met deze punten maken de deelnemers aantoonbaar dat hun kennis helemaal up-to-date is indien er jaarlijks 30 PE-punten worden verzameld. Een gekwalificeerd eAcademy Professional mag het logo ‘eAcademy Professional’ op bijvoorbeeld het CV en LinkedIn Profiel. Per opleiding / training wordt het aantal te behalen PE-punten vooraf bepaald.

CRKBO Certificering

In samenwerking met Sollicitatietools.nl, een initiatief van Baan-Academy, is de Online Marketing Basistraining onlangs bovendien ook door het Centraal Register Kortdurend Beroeps Onderwijs (CRKBO) gecertificeerd. Naast het feit dat dit de kwaliteit van de opleiding onderstreept, geeft het cursisten ook de mogelijkheid de opleiding (ter waarde van € 2.500,-) in bijna alle gevallen kosteloos te volgen door gebruik te maken van de UWV scholingsvoucher. Het UWV heeft de functie “online marketeer” namelijk opgenomen op de lijst met kansrijke beroepen. Een unieke kans voor iedereen die aan de slag wil met online marketing en het vak wil leren van echte specialisten.

Over Adwise

Adwise is een fullservice digital agency met vestigingen in Almelo en Utrecht. Als digitale derde hersenhelft zet Adwise bedrijven continu op voorsprong bij het realiseren en overtreffen van de business ambities van haar opdrachtgevers.