maandag 7 november 2016

Ambitieuze developer gezocht (Adwise, Almelo)

Ben jij een geweldige developer, bekend met o.a. PHP, Javascript, Symfony, Zend, Grunt, Less, SASS en/of Magento en wil jij in een super team van toffe collega’s werken aan gave projecten voor (internationale) opdrachtgevers?

Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!


Wat kan je van ons verwachten?

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt presteren. Dat betekent in ieder geval een hele strakke en inspirerende werkplek, goeie techniek, geweldige koffie en leuke feestjes om succes te vieren!


Andere highlights zijn:
  • Een uitdagende en afwisselende functie 
  • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van ervaring en leeftijd) 
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bv. een reiskostenvergoeding 
  • Collectieve ziektekostenverzekering en goed verzorgde oudedagvoorziening 
  • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, R&D tijd etc.) 
Werken bij Adwise betekent werken in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien!

Ons nieuwe hoofdkantoor (#supertrots #greatplacetowork :)Maak vrijblijvend kennis met ons!

Heb je interesse in een job bij Adwise, laat het mij weten. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op via LinkedIn of via sollicitatie@adwise.nl en vind bij ons de baan van je dromen!

We maken graag tijd voor je om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, afgestemd op jouw specifieke wensen en ambities.