maandag 2 september 2013

Goedkopecursus.nl

Naast mijn werk voor Payroll Select ben ik hobbymatig graag bezig met het ontwikkelen van internetconcepten. Zoals bijvoorbeeld Goedkopecursus.nl, waar ik inmiddels al bijna twee jaar in mijn vrije uurtjes aan werk.


Goedkopecursus.nl is opgezet met de gedachte dat veel cursussen, met name de schriftelijke, inhoudelijk niet veel van elkaar verschillen. Uitzonderingen uiteraard daar gelaten, maar Engels is Engels en een vakdiploma Drogist is een vakdiploma Drogist, toch?

Voor met name deze cursussen zijn dus andere factoren van belang waarop de consument een keuze maakt. Denk aan studieduur, aanbieder en vooral: de prijs! 

Op Goedkopecursus.nl vergelijk je in een paar klikken een ruim, kwalitatief aanbod van cursussen, opleidingen en trainingen zodat je snel de voor jou beste keuze kunt maken. Binnen het beschikbare aanbod van ruim 12.500 cursussen vallen onder andere beroepsgerichte opleidingen, trainingen, taalcursussen, hobbycursussen en snelstudies van top aanbieders als LOI, NTI, Studieplan etc. 

Overigens zijn er tal van aanbieders die met regelmaat leuke extraatjes weggeven. Zoals extra korting, cadeaus of weekendjes weg. Ook niet geheel onbelangrijk om te weten!

Ook toe aan een studie of ben je nieuwsgierig geworden? Kijk eens op Goedkopecursus.nl!