woensdag 27 maart 2013

Boek: en dan ineens heb je kanker

Op donderdag 10 mei 2012 plaatste ik op mijn website een blog "En dan heb je opeens kanker". Naar aanleiding daarvan werd ik afgelopen maand opeens benaderd door Shosha Lissauer. Shosha is een ex-kankerpatiƫnt die het boek "En dan ineens heb je kanker" heeft geschreven. Ze had mij via Google gevonden naar aanleiding van mijn blog. De titel van haar boek en die van mijn blog lijken immers sterk op elkaar.


Shosha vertelde mij dat haar boek medio maart van dit jaar op de markt zou komen en naar aanleiding daarvan heb ik beloofd er middels een nieuw blog wat aandacht aan te besteden. Want als ex-borstkankerpatiƫnte wil Shosha Lissauer graag mensen bijstaan van de dag dat men naar de dokter gaat met een knobbeltje tot en met het traject en einde van de behandelingen.

Dus bij deze: het boek "En dan ineens heb je kanker" is vanaf nu te koop.