maandag 5 maart 2012

Select Plus aspirant lid Nederlandse Franchise Vereniging (NFV)


Ook voor wat betreft Select Plus staan de ontwikkelingen niet stil. Vandaag hebben we onderstaand persbericht naar relevante media gestuurd: 

Per 1 maart jl is Select Plus officieel aspirant lid geworden van de Nederlandse Franchise Vereniging, met als einddoel om zo spoedig mogelijk het volwaardig lidmaatschap te verkrijgen.

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. De NFV is opgericht in 1972 en is lid van de Europese Franchise Federatie en de World Franchise Council. Het ledenbestand bestaat uit circa 207 franchisegevers en circa 50 adviseurs/geassocieerde leden.

"Na het behalen van het Franchise Keurmerk in 2011, is dit de volgende stap in de verdere professionalisering van onze formule. Het (aspirant) NFV lidmaatschap brengt diverse voordelen met zich mee voor zowel ons als onze franchisenemers. Zo geven ze veel voorlichting en advies en zorgen ze voor een stukje kwaliteitsbewaking", aldus formule manager Remco Lamberts.

Meer over Select Plus: http://www.selectplus.nl