dinsdag 24 januari 2012

Facebook Timeline

Er is geen ontkomen meer aan. Sinds enige tijd is de nieuwe Timeline van Facebook al beschikbaar voor alle gebruikers en kan deze handmatig geactiveerd worden maar nu is het moment daar dat Timeline definitief wordt doorgevoerd. Timeline is volledig gericht op het vertellen van je levensverhaal in een chronologische volgorde, een virtueel plakboek om te laten zien wie je bent, wat je doet en waar je bent geweest.

Automatisch
In de komende weken zullen alle 800 miljoen gebruikers automatisch Timeline gaan krijgen. Als het moment eenmaal daar is dat je de nieuwe profielpagina hebt gekregen dan is het belangrijk om te weten dat je maximaal 7 dagen de tijd hebt om de inhoud te controleren voordat de pagina wordt gepubliceerd. Gedurende deze periode heb je dan de mogelijkheid om eventueel nog berichten te verbergen of juist bepaalde zaken toe te voegen voordat de rest van de wereld je nieuwe profielpagina kan bekijken.

Activeren
Je hoeft overigens niet te wachten tot het moment dat je automatisch Timeline krijgt. Ga naar facebook.com/about/timeline om de nieuwe profielpagina alvast te activeren middels een druk op de knop. Overigens is het deactiveren van Timeline niet mogelijk.

  Bron: websonic.nl