vrijdag 5 augustus 2011

Whitepaper - Het starten van je eigen uitzendbureau op franchisebasis

Je hebt besloten dat je voor jezelf wilt beginnen in de uitzendbranche. Maar hoe nu verder? Neem je een bedrijf over, bouw je alles vanaf de grond op of begin je misschien als franchisenemer?

Als Marketing Manager stond ik aan de wieg van de franchiseformule van Select Plus. Inmiddels één van de snelstgroeiende franchiseorganisaties in arbeidsbemiddeling. Met de diensten uitzenden, payrollen, detacheren en recruitment biedt Select Plus oplossingen voor werkzoekenden en werkgevers. Op alle niveaus, in alle sectoren!

Wat Select Plus echt uniek maakt? Om kandidaten te werven openen wij geen vestigingen. Je werkt vanuit je kantoor aan huis. Het merendeel van de wervingsactiviteiten vindt online of op locatie van de opdrachtgever plaats. Hiervoor beschikken wij over de innovatieve recruitmentsoftware van OTYS. Nagenoeg alle back office werkzaamheden worden verricht door het hoofdkantoor van Select Plus in samenwerking met
Payroll Select. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers een kwalitatief uitstekende dienstverlening kunnen bieden tegen zeer scherpe tarieven!

Om geïntereseerde kandidaten te informeren over franchising in het algemeen en franchising in de uitzendbranche in het bijzonder, schreven wij een whitepaper. Dit whitepaper kun je vanaf nu kosteloos downloaden vanaf de website van
Select Plus! Of door te klikken op onderstaande afbeelding!